Español Català Français English
Obras y Rehabilitaciones Varela
Inici Serveis Clients Projectes Contactar 2024     
AVÍS LEGAL
INFORMACIÓ SOCIETÀRIA

OBRAS Y REHABILITACIONES VARELA S.L., amb CIF nº B-63956916, té el seu domicili soaicl al Carrer Serrallonga nº12 local., 08032 Barcelona, i pot ser contactada a través del número de telèfon 93 358 47 36 o a través de la següent adreça de correu electrònic: construccionesvarela-scp@hotmail.com

OBRAS Y REHABILITACIONES VARELA S.L., que és titular dels dominis www.construccionesvarela.com i www.construccionesvarela.es i figura degudament inscrit en el Registre Mercantil de Barcelona, Tomo 37880, Folio 164, Hoja B316685, inscripció 1ª.

OBRAS Y REHABILITACIONES VARELA S.L. ofereix des del conjunt de pàgines situades sota el domini www.construccionesvarela.com i és, productes, serveis i informació als seus clients i usuaris d'Internet en general.

CONDICIONS D'US DE LA WEB CONSTRUCCIONES VARELA

Si us plau, llegiu atentament les següents condicions d'ús del web. Per l'accés a aquesta adreça i a qualsevol de les seves pàgines (en endavant la "Web") vostè tindrà consideració d'usuari i es considera que accepta aquestes condicions d'ús.

1. Legislació i Jurisdicció aplicables
Amb caràcter general les relacions entre OBRAS I REHABILITACIONES VARELA SL (en endavant ORV) amb els usuaris d'aquesta pàgina web i amb els clients per prestació dels productes i serveis continguts en aquesta web es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles. ORV es reserva el dret a modificar aquestes condicions d'ús, sent aplicables en cada cas les que en el moment d'accés estiguin vigents en el lloc web.

2. Tractament de dades
ORV garanteix la confidencialitat de les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris i el seu tractament automatitzat d'acord amb la legislació sobre protecció de dades de caràcter personal i la seva política de privacitat. Les dades facilitades pels usuaris registrats a la web són utilitzats exclusivament per a la gestió, administració, ampliació, millora i personalització dels nostres serveis, així com per a l'enviament d'informació d'interès sobre els serveis i productes de ORV, i en cap cas seran cedits a tercers.

L'usuari queda, igualment, informat sobre la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació i cancel · lació, en els termes que estableix la legislació vigent, podent dirigir-se per això a ORV.

3. Propietat intel.lectual e industrial
Els drets de propietat intel · lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de ORV i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, emmagatzematge, comunicació pública i / o transformació, ja sigui aquesta total o parcial. Igualment, tots els noms comercials, marques o signes diferents, tant de ORV com de tercers, continguts en les pàgines web de ORV estan protegits per llei i han de ser respectats per tot aquell que accedeixi a aquesta pàgina. Qualsevol ús indegut de les mateixes per persona diferent del seu legítim titular podrà ser perseguit de conformitat amb la legislació vigent.

4. Contingut del web i enllaços
ORV no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de les seves pàgines web, sent exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix a ells o els utilitzi. Queda prohibit transmetre o enviar a través del web qualsevol contingut il·legal o il·lícit, virus informàtics, o missatges que, en general, afectin o violin drets de tercers.

ORV si reserva el dret a modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut de la web, els vincles o la informació obtinguda a través d'ella, sense necessitat de previ avís.

5. Responsabilitat
Ni ORV, ni els seus empleats, seran responsables de qualsevol tipus de perjudici, pèrdues, reclamacions o despeses de cap tipus que es poguessin derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques, sobrecàrrega de línia, desconnexions, retards o bloquejos en l'ús, motivades per causes alienes, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes. L'ús del web constitueix un avís a qualsevol usuari de que aquestes possibilitats poden ocórrer.


Vivenda Obra nova


Cuines Banys


Locals Comercials Façanes